Hvad siger kunderne om BIBO?

“Bare bestilt på nettet. Hurtig lev. Flinke og rare i tlf."

Jan H. 

“Dejligt med iskoldt vand hele tiden,og kogende vand uden at skal vente på det. Og ikke mindst en rigtig god service fra montøren"

Verner H. 

“Super lækker produkt. Det spiller bare 110 %. Sidst men ikke mindst en stor tak til Niels for en super installation og et godt humør "

Dennis G. 

“Super service. Og en rigtig dejlig maskine. Kun en helt igennem positiv oplevelse."

Lasse H-K. 

“Dejlige at drikke ren vand fra bibo end vandhanen der smager kræsen. Jeg drak utrolig meget og er glad for det. Og så service mand ham ung fyr er sød og forklarede mig det. God service . Derfor 5 stjerne."

Mette J. 

"Fantastisk maskine, nem at bruge og giver utrolig velsmagende vand"

Sally G.

“Vi fik vores, da de først startede, og vi har fået foretaget en renovering på den, og kan ikke leve uden. Jeg ville bare ønske, at den var mindre, da den fylder lidt rigeligt. Jeg vil aldrig nogensinde bruge en kedel igen, faktisk er jeg ikke sikker på, hvad jeg ville gøre uden den"

Rosie S.

"Vi har kun haft Bibo i fjorten dage, men indtil videre har den levet op til alle forventninger. Den er meget sikker, og både varmt og koldt vand har været lige som lovet Vi ser frem til mange års brug"

John N.

"Rigtig god, anbefalet"

Artur A.

"Kedlen er gemt langt væk nu!! Det er nok det bedste køb, jeg nogensinde har gjort. Især når familien er på besøg, er det skønt at slippe for at fylde kedlen og vente på, at vandet koget. Teknikeren var rigtig god til at forklare det hele, og maskinen er så nem at bruge. Jeg vil anbefale den til alle, pak kedlen væk!!"

Cristopher J.

"Vi har haft vores Bibo flere år, og vi elsker den. Frisk, filtreret vand, både varmt og koldt. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde vil gå tilbage til at have en kedel, og jeg køber ikke længere vand på flaske, så det er et win-win for mig. Vi bruger vores Bibo hele tiden, og den får os til at drikke mere vand, hvilket er rigtig godt."

Vincent L.

"Jeg har haft min BIBO i 5 år, og jeg er utrolig glad for den. Koldt og varmt filtreret vand med et fingertryk. Jeg elsker denne maskine og ville ikke bytte den med noget..."

Elliot E.

"Fremragende maskine, der holder alt, hvad den lover og mere til. Virker umiddelbart lidt dyr, men er alle pengene værd "

Dave C.