Med BIBO Classic kan du leje en vanddispenser til dit hjem eller kontor

Lej BIBO til din virksomhed

219.00 kr/måned plus installation

Installation af BIBO 654.00kr 

Lejeprisen inkluderer: leje, standardgaranti og filter service!

Minimum 1 års aftale

Lej BIBO til hjemmet

219.00 kr/måned plus installation

Installation af BIBO 654.00kr 

Lejeprisen inkluderer: leje, standardgaranti og filter service!

Minimum 1 års aftale

"Dejligt med iskoldt vand hele tiden,og kogende vand uden at skal vente på det. Og ikke mindst en rigtig god service fra montøren. "

Verner H.

"Dejlige at drikke ren vand fra bibo end vandhanen der smager kræsen. Jeg drak utrolig meget og er glad for det. Og så service mand ham ung fyr er sød og forklarede mig det. God service . Derfor 5 stjerne "

Mette J.

"Super lækker produkt. Det spiller bare 110 %. Sidst men ikke mindst en stor tak til Niels for en super installation og et godt humør "

Dennis G.

"Bare bestilt på nettet. Hurtig lev. Flinke og rare i tlf. "

Jan J.

"Super service. Og en rigtig dejlig maskine. Kun en helt igennem positiv oplevelse."

Lasse H-K.

"Vi har haft vores Bibo flere år, og vi elsker den. Frisk, filtreret vand, både varmt og koldt. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde vil gå tilbage til at have en kedel, og jeg køber ikke længere vand på flaske, så det er et win-win for mig. Vi bruger vores Bibo hele tiden, og den får os til at drikke mere vand, hvilket er rigtig godt.."

Vincent L.

"Vi har kun haft Bibo i fjorten dage, men indtil videre har den levet op til alle forventninger. Den er meget sikker, og både varmt og koldt vand har været lige som lovet Vi ser frem til mange års brug."

John N.

"Rigtig god, anbefalet""

Artur A.

"Kedlen er gemt langt væk nu!! Det er nok det bedste køb, jeg nogensinde har gjort. Især når familien er på besøg, er det skønt at slippe for at fylde kedlen og vente på, at vandet koget. Teknikeren var rigtig god til at forklare det hele, og maskinen er så nem at bruge. Jeg vil anbefale den til alle, pak kedlen væk!!"

Christopher J.

"Fremragende maskine, der holder alt, hvad den lover og mere til Virker umiddelbart lidt dyr, men er alle pengene værd"

Dave C.

"Jeg har haft min BIBO i 5 år, og jeg er utrolig glad for den. Koldt og varmt filtreret vand med et fingertryk. Jeg elsker denne maskine og ville ikke bytte den med noget..."

Elliot E.