Læs her hvorfor vi synes du skal vælge BIBO

Vi er overbeviste om, at du vil elske din nye BIBO, men hvis du har brug for lidt mere overtalelse, før du går videre med din ordre, så fortsæt med at læse...

 
>

BIBO vs. Varmtvandshaner

En BIBO er en budgetvenlig maskine hvor prisen ligger langt under mange varmtvandshaner på markedet, mens den giver sammenlignelig eller overlegen funktionalitet. Desuden holdes installationsomkostninger og omkostninger til udskiftning af filter også nede – dog uden at gå på kompromis med kvalitet eller service.

Ud over at give en betydelig omkostningsbesparelse i forhold til en filterhane, sparer du også plads: Varmtvandstanke fylder ofte et helt skab under din vask, mens BIBO’en pynter pænt på dit køkkenbord.

Fleksible betalingsmuligheder – du kan enten leje BIBO'en for 219 kr/måned, eller du kan købe den direkte for 3.999 kr.

BIBO vs Elkedel

Hvordan er en BIBO instant varmtvandsdispenser sammenlignet med en elkedel?

Den måske største ulempe ved elkedler i forhold til BIBO er, at du skal blive ved med at fylde din elkedel. BIBO er direkte forsynet til din vandforsyning, hvilket betyder, at du aldrig behøver at fylde op igen!

"Hurtig kog"-kedler er normalt ikke så hurtige, som de lyder. Mens en BIBO leverer varme drikke på få sekunder, tager selv de hurtigste elkedler omkring et minut, før din næste kop kaffe eller te er klar.

Elkedler er ikke energieffektive! Undersøgelser viser, at 75 % indrømmer, at de bruger for meget vand, hver gang de koger vand i en elkedel.

Nogle elkedler har en funktion til at holde vandet varmt. Desværre betyder det normalt, at kedlen koger igen med jævne mellemrum og spilder elektricitet i processen (i modsætning til BIBO's energibesparende dvaletilstand).

BIBO vs Vandfiltre

Hvis filtreret vand er, hvad du har brug for, så har du måske overvejet et vandfilter under vasken. Du monterer typisk et filtersystem under din vask og så bliver din vandhane med lidt gør-det-selv tilsluttet filtersystemet.

Medmindre du er handy til gør-det-selv, skal du bruge en blikkenslager til at installere et grundlæggende system, og du vil næppe prøve at installere de mere komplekse systemer! Du skal sandsynligvis også bruge en blikkenslager til vedligeholdelse.

Og...du får kun vandfiltrering – intet øjeblikkeligt varmt vand eller lækkert afkølet vand til dig!

Bestil din BIBO nu!

BIBO er din bedste kollega i
hjemmet og på arbejdspladsen!

Bestil nu