Et vandfiltersystem til hjemmet - BIBO

Filtrer urenhederne væk!

BIBOs filtreringsproces i flere trin fjerner effektivt urenheder og får hanevand til at smage lige så godt som flaskevand.

Filtreret i alle BIBO-modeller er MAXI-filteret – et sølvimprægneret kulblok-mikrofilter. Den tæt kontrollerede porestruktur og ensartede porestørrelse fjerner en lang række kontaminanter i løbet af filterets levetid, såsom klor, mikroplast, herbicider, insekticider og mikroorganismer.

Sølvet i kulstrukturen giver også filteret forbedrede bakteriostatiske egenskaber.

Der er også et effektivt UV-filter, som dræber eventuelle bakterier i dit postevand. UV-vandfiltre er yderst effektive til at dræbe bakterier, vira og mikroorganismer, der findes i vand!

Bevarer de gode ting i dit vand!

Sunde mineraler som calcium og kalium, der findes naturligt i vand, er gavnlige for vores helbred, hver gang du drikker vand - og derfor har vores BIBO et selektivt filtreringssystem, hvilket betyder, at disse sunde ting bevares!

BIBO-filterpatronen fjerner ikke de mineraler, der forårsager kalk, men den varmtvandsbeholderen er designet til at holde disse mineraler i opslæmmet tilstand, så elementerne indeni ikke bliver belagt. Vi har aktivt undgået at bruge et “doseringssystem” til afkalkning i modsætning til vores største konkurrent, fordi vi ikke mener, at tilsætning af kemikalier mod kalk i vandet er den bedste mulighed for at skabe rent vand.

Vi kan imidlertid godt installere BIBO på en afkalkningsenhed, hvis du har sådan en og foretrækker dette!

 • Vandkølere: Beslutninger, beslutninger …!!!!

   • Køb en BIBO vandkøler

    Køb en BIBO vandkøler for 3.403 kr 3.999 kr.inkl. 2 års standard garanti og filtre til de første 6 måneder! Vælg imellem selv-installation eller om vi skal installere den for dig.

    Køb nu
   • Special Tilbud!
   • Lej din BIBO i dag!

    Fra 219 kr 279 kr pr. måned.
    Lej din BIBO inklusive filterleveringsservice samt 2 års standard garanti. Hvis du lejer din BIBO installerer vi den altid for dig!

    Lej nu