Koldtvandsautomat - bedste priser med BIBO

BIBO koldtvandsmaskine - reducerer dit plastikflaskeforbrug

Vidste du, at en gennemsnitsperson bruger mere end 150 plastflasker vand om året?! Med vores koldtvandsautomat hører det fortiden til.

Hos BIBO tilbyder vi en overkommelig, effektiv og attraktiv koldtvandsmaskine, der er tilsluttet vandforsyningen. Du får dejligt renset vand fra hanen på en måde, der har en minimal indvirkning på miljøet!

BIBOs dispenser med koldt og kogende vand renser postevandet og giver dig ubegrænset forsyning af vand med en dejlig smag. Den kan nemt stå på køkkenbordet. Brug genanvendelige vandflasker og tag koldt vand fra BIBO med på turen! På denne måde begrænser du dit forbrug af plastflasker betydeligt. Det betyder mindre plastaffald og sparer penge!

Denne koldtvandsautomat er så meget mere end en kedelig vandkøler

Ud over at give dig vidunderligt afkølet vand, fungerer BiBO også som kedel og leverer renset, friskkogt vand til alle dine varme drikke! BIBO er en koldtvandmaskine til køkkenbordet og er designet så den ikke bare ser smuk ud, men også passer perfekt under dine overskabe - uden at optage dyrebar plads i køkkenskabene. BIBOs kompakte produktsortiment fås i 12 flotte farver til dit køkken eller kontor.

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at drikke nok vand dagen igennem for at være hydreret og fokuseret og BIBO hjælper dig! Vi sikrer, at du og din familie og/eller dine kolleger får det vand, de skal have, så de kan forblive sunde og raske.

BIBO giver jer afkølet, renset og ikke mindst velsmagende vand, når I ønsker det! Alt sammen takket være vores koldtvandsautomat!.

Drypbakken kan fjernes fra koldtvandsmaskine, så det er nemt at fylde vandflasker. Det betyder at du også kan tage dit filtrerede BIBO-vand med dig så du kan få nok at drikke til hele dagen.

Se, hvor hurtigt BIBO koldtvandsautomat giver dig koldt vand

Tag os ikke på ordet! Tag et kig på den korte video video og se hvordan postevandskøleren BIBO leverer køligt vand med et enkelt tryk på en knap.

 • Koldtvandmaskine: Beslutninger, beslutninger …!!!!

   • Køb en BIBO-vandkøler til kontor nu

    Køb en BIBO vandkøler for 3.999 kr.
    Iinkl. 2 års standard garanti og filtre til de første 6 måneder!

    Køb nu
   • Special Tilbud!
   • Lej din BIBO-vandkøler til kontor i dag!

    Fra 219 kr per maand.
    Lej din BIBO-vandautomat til kontor inklusive levering af filtre og 2 års standardgaranti.

    Lej nu