Vandautomat BIBO - hvorfor få en?

BIBO giver dig en smart, kompakt drikkevandsløsning, der kan stå på et bord og fylder meget lidt. Den er tilsluttet din strømforsyning og giver dig ubegrænset og dejligt filtreret vand, når du har brug for det. Uanset om du vil have den derhjemme eller på din arbejdsplads, er denne vandautomat et godt valg. I modsætning til mange andre kølere er BIBO en elegant maskine i bordmodel, der fås i 8 forskellige farver. Den ser sofistikeret ud og passer til ethvert miljø med sit stilfulde design. Derudover vil du også have adgang til varmt vand til at lave varme drikke såsom te og kaffe.

 • Vandautomat til kontorpriser: Beslutninger, beslutninger …!!!!

   • Køb en BIBO-vandkøler til kontor nu

    Køb en BIBO vandkøler for 3.999 kr.
    Iinkl. 2 års standard garanti og filtre til de første 6 måneder!

    Køb nu
   • Special Tilbud!
   • Lej din BIBO-vandkøler til kontor i dag!

    Fra 219 kr per maand.
    Lej din BIBO-vandautomat til kontor inklusive levering af filtre og 2 års standardgaranti.

    Lej nu

Vandautomat til hjemmet

Hvis du leder efter en elegant vandautomat til at nyde ubegrænset nedkølet og opvarmet vand derhjemme, er BIBO det perfekte valg. Ikke alene vil du opmuntre din familie til at drikke mere vand, fordi det er let tilgængeligt, men de vil også få en sundere livsstil. Ydermere vil du også have nem adgang til øjeblikkeligt varmt vand uden behov for en elkedel, som er dyr i brug.

Vandautomat til kontoret

BIBO fungerer også perfekt som vandautomat til kontoret. Denne køler passer til dit arbejdsmiljø og giver dine medarbejdere og kunder velsmagende vand og mulighed for varme drikke, når de ønsker det. Med ubegrænset forsyning af vand vil dine medarbejdere også blive opfordret til at drikke mere vand. At drikke mere vand er øger produktiviteten og fokus.