Stilfuld vandkøler til køkkenet, passer perfekt ind i dit hjem eller kontor

Denne vandkøler til kontorer og hjem giver dig mulighed for at nyde filtreret postevand, når du vil. Denne kompakte maskine fås i 8 forskellige farver, hvilket gør den velegnet til stort set alle arbejds- eller køkkenmiljøer. Få mest muligt ud af din eksisterende vandforsyning og brug denne drikkevandskøler til at nyde en ubegrænset forsyning af velsmagende vand i dit hjem eller kontor.

 • Vandkøler bordmodel til kontorpriser: beslutninger, beslutninger …

   • Køb en BIBO-vandkøler til kontor nu

    Køb en BIBO vandkøler for 3.999 kr.
    Iinkl. 2 års standard garanti og filtre til de første 6 måneder!

    Køb nu
   • Special Tilbud!
   • Lej din BIBO-vandkøler til kontor i dag!

    Fra 219 kr per maand.
    Lej din BIBO-vandautomat til kontor inklusive levering af filtre og 2 års standardgaranti.

    Lej nu

Drikkevandskøler i 8 forskellige farver

BIBO-vandkøler til køkkenet giver dig øjeblikkeligt filtreret varmt og koldt vand, når du har brug for det. Så hvis du leder efter praktiske drikkevandsløsninger, behøver du ikke lede længere! Den fylder kun lidt på et bord og giver også køkkenet et elegant touch takket være dens kompakte design. Stil den på dit køkkenbord, og den vil passe perfekt! Hvad er de andre fordele? Vælg din yndlingsfarve, der matcher designet i dit hjem eller kontor. Vælg mellem sorte, grå, mørkerøde, blå, grønne, sølv, orange og hvide modeller af disse drikkevandskølere til hjemmet!

Økonomisk og bæredygtig vandkøler til køkkenet

Denne vandkøler er også en god økonomisk løsning, da du kan vælge enten at købe eller leje den, og den er også billigere i drift end din normale elkedel! Du kan lave dine varme yndlingsdrikke på en kølig dag eller nyde et afkølet glas vand på en varm sommerdag. At have så let adgang til dejligt smagende drikkevand vil også opmuntre dig til at drikke vand og holde dig hydreret hele tiden. Så hvad venter du på? Køb din denne vandkøler til drikkevand med det samme!

Installation af vandkøler

For at installere din BIBO-drikkevandskøler er det eneste, du behøver, adgang til en vandhane, og du kan få mest muligt ud af de ressourcer, du allerede har. Du kan vælge at installere køleren selv ved at vælge muligheden ‘selvinstallation’. Du får et installationssæt og en manual til at guide dig gennem processen. Hvis du foretrækker, at en af vores teknikere kommer forbi for at installere din BIBO-vandkøler for dig, kan du vælge muligheden for 'installationsservice', og vi sender gerne en tekniker.