Vandkøler bordmodel der passer til ethvert rum

BIBO er en vandkøler bordmodel, der giver dig adgang til øjeblikkeligt varmt og koldt filtreret vand med et tryk på en knap, selvom du har begrænset plads i dit køkken. Denne kompakte vandkøler kommer i en række forskellige farver og giver dig velsmagende, afkølet og varmt vand, når du har brug for det. BIBO giver dig en økonomisk mulighed, samtidig med at du kan vælge at sige farvel til elkedler og spare op på lang sigt, da du ikke konstant skal købe plastikflasker. Ydermere er det billigere at bruge denne drikkevandskøler bordmodel til varmt vand end en elkedel.

 • Vandkøler bordmodel til kontorpriser: beslutninger, beslutninger …

   • Køb en BIBO-vandkøler til kontor nu

    Køb en BIBO vandkøler for 3.999 kr.
    Iinkl. 2 års standard garanti og filtre til de første 6 måneder!

    Køb nu
   • Special Tilbud!
   • Lej din BIBO-vandkøler til kontor i dag!

    Fra 219 kr per maand.
    Lej din BIBO-vandautomat til kontor inklusive levering af filtre og 2 års standardgaranti.

    Lej nu

Køb eller lej en drikkevandskøler bordmodel

Du kan enten købe eller leje en BIBO vandkøler. Du skal blot afgive din ordre online, og lad os klare resten. En tekniker kan hjælpe dig med opsætningen, eller du kan vælge at gøre det selv ved hjælp af vores selvinstallationssæt. Alt hvad du behøver er en stikkontakt og en tilslutning til din vandforsyning. Når dette er gjort, kan du nyde din vandkøler bordmodel fuldt ud!

Sikre og bæredygtige drikkevandsløsninger

BIBO er nem at betjene og giver dig mulighed for et forfriskende afkølet glas vand eller chancen for at lave dine varme yndlingsdrinks. Denne vandkøler bordmodel passer ikke kun til ethvert rum, men giver dig også lækkert filtreret vand, som er sikkert at drikke. Hvad er de andre fordele? Du bevæger dig mod en mere bæredygtig fremtid ved at skære markant ned på dit plastikforbrug! Alt imens du har en stor forsyning af rent drikkevand fra en æstetisk maskine.

En anden god ting ved disse vandkølere er, at de fås i otte forskellige farver, som du kan vælge imellem.

Denne vandkøler bordmodel er perfekt til kontorer eller dit hjem:

Drikkevandskøler bordmodel til arbejdet

Uanset om du har brug for en køler til dit firma, et co-working-sted, en skole eller endda et hospital er BIBO perfekt. Dine medarbejdere vil få adgang til rent drikkevand samt varmt vand. Du kan opmuntre dem til at drikke mere vand og også reducere din CO2-udledning takket være færre plastikflasker.

Vandkøler bordmodel til hjemmet

Denne vandkøler er den perfekte løsning til dit hjem. Du kan opfordre dine familiemedlemmer til at drikke mere vand, forblive sunde, mens du vælger en miljøvenlig vej og øger mængden af plads i dit køleskab. Din BIBO-maskine vil passe til dit køkken og give hele din familie frisk drikkevand.