Denne vandmaskine er perfekt, hvis du leder efter filtrerede vandløsninger til dit hjem eller kontor

Flere steder smager postevand ikke særlig godt. Selvom det er sikkert at drikke, kan det også indeholde klor og andre forurenende stoffer. Ønsker du drikkevand, der smager godt og er fuldstændig filtreret? Denne kompakte vandmaskine giver dig øjeblikkeligt ubegrænset, filtreret varmt og koldt vand med et tryk på en knap. Hvis du leder efter vandløsninger på din arbejdsplads eller derhjemme, er denne vandmaskine den perfekte mulighed.

 • Vandmaskine: Beslutninger, beslutninger …!!!!

   • Køb en BIBO-vandkøler til kontor nu

    Køb en BIBO vandkøler for 3.999 kr.
    Iinkl. 2 års standard garanti og filtre til de første 6 måneder!

    Køb nu
   • Special Tilbud!
   • Lej din BIBO-vandkøler til kontor i dag!

    Fra 219 kr per maand.
    Lej din BIBO-vandautomat til kontor inklusive levering af filtre og 2 års standardgaranti.

    Lej nu

Hvad gør denne vandmaskine speciel?

BIBO tilbyder dig en køler i 8 forskellige farver. Vælg den farve, der passer til dit hjem eller kontormiljø. Desuden har denne vandmaskine et elegant, kompakt design og vil sandsynligvis imponere dine medarbejdere og kunder eller gæster, der besøger dit hjem. Da BIBO også giver mulighed for øjeblikkeligt at få varmt vand, så kan du også lave alle dine varme yndlingsdrikke på en kølig dag.

Installation af vandmaskine

For at kunne få installeret en BIBO-maskine på din arbejdsplads eller derhjemme skal du blot have en stikkontakt og en tilslutning til din vandforsyning. Du kan enten vælge at gøre dette selv og vælge installationssættet eller vælge muligheden med en tekniker og få os til at tage sig af dette for dig. Det er op til dig!