Varmtvandsdispenser - varmt vand på et øjeblik

Køb BIBO varmtvandsdispenser til Varm te på et øjeblik

Giver dig varmt vand med et tryk på en knap. Det er slut med at vente på, at kedlen skal koge. Med varmt vand lige ved hånden kan du lave alle de kopper te, du ønsker. Du skal blot trykke på tasten for varmt vand for at fåe kogende, filtreret vand direkte ned i koppen.

Fylder du altid din elkedel op med mere vand, end du har brug for? Da BIBO varmtvandsdispenser leverer den perfekte mængde varmt vand til dig, er den meget mere energieffektiv end en kedel, og du koger aldrig vandet op fra iskoldt!

BIBO varmtvandsdispensere er også glimrende til at fylde gryder og kasseroller for at koge grøntsager eller pasta, så du sparer tid og energi! Du skal blot fjerne drypbakken og trykke for at dispensere!

BIBO vil få ærespladsen på køkkenbordet, og dine venner og familie vil være misundelige!

En ubegrænset forsyning af varmt og koldt filtreret vand - din omkostningseffektive varmtvandsdispenser

Intet behov for genopfyldning! hvad kunne være bedre? BIBO har et meget kraftigt varmesystem, der betyder, at du har varmt vand med det samme med en hurtig opkogning. Du vil altid være klar til at servere dine gæster den perfekte kop te eller et forfriskende glas vand på et øjeblik.

BIBO varmtvandsdispenser er et sofistikeret filtreringssystem, som blot tilsluttes til vandforsyningen, så du har varmt og koldt vand med det samme!

En BIBO koster mindre en halvdelen af mange vandhaner med kogende vand såsom Quooker, Zip eller Insinkerator. (de fleste filterhane-modeller giver ikke både afkølet og kogende vand). Desuden har vi lavere omkostninger til installation og udskiftningsfiltre end disse varemærker – uden at gå på kompromis med kvalitet eller service.

Udover at gøre en betydelig besparelse i forhold til et filterhane, sparer du også plads: kogehaners beholdere fylder hele skabet under vasken, hvorimod BIBO varmtvandsdispenser kan stå på køkkenbordet.

Se BIBO varmtvands dispenser i aktion

BIBO tilbyder masser af programmerbare funktioner, der passer til din livsstil.

Du kan indstille din BIBO til at dispensere en mængde, så din kop aldrig fyldes for meget, og du kan indstille den perfekte temperatur til din drik.

Hvis du er interesseret i selvinstallation, kan du tjekke vores trinvise videovejledning her

Klar til at bestille?

Bliv en af de mere end 4.000 husholdninger og arbejdspladser, der i øjeblikket får varmt og koldt vand fra deres BIBO

Køb nu